March 19, 2024

Aukštos kokybės maisto papildai gerai sveikatai

By Morkven

Žmogaus organizmui reikia daug įvairių mineralų ir vitaminų, jie yra reikalingi darniam vystymuisi. Vartojant įvairius maisto papildus galima nesunkiai sustiprinti savo organizmo imunitetą, užtikrinti sklandesnį įvairių procesų funkcionavimą, išvengti vienų ar kitų sveikatos problemų. Kaip papildoma priemonė maisto papildai gali padėti labai daug – užtenka vienos nedidelės ar dviejų kapsulių per dieną. 

Toliau skaitydami sužinosite apie maisto papildus ir jų vartojimą – kokių esama pasirinkimų, kaip išsirinkti, kokia nauda iš įvairių mineralų bei vitaminų.

Kokių vitaminų bei mineralų labiausiai trūksta?

Gamta suteikia žmogui viską, ko reikia. Deja, šiuolaikinė mityba nėra labai sveika, dažnai ji stokoja įvairių naudingųjų medžiagų, kurių organizmas būtinai turi įgyti. Šį trūkumą nesunkiai galima užpildyti – tereikia pasirinkti tinkamus maisto papildus ir reguliariai juos vartoti.

Norėdami sužinoti, kokių naudingųjų medžiagų trūkumas Jums būdingas, galite atlikti individualų testą, kuris išties tiksliai nustato rezultatus. Tuomet žinosite, kas labiausiai tinka būtent Jums ir iš kokių maisto papildų turėsite didžiausią naudą.

Galite vadovautis ir bendrinėmis rekomendacijomis. Tai aktualijos, kurios svarbios kiekvienam. Praktika rodo, jog dažniausiai žmogaus organizmui trūksta šių medžiagų:

  • kalis – naudingas skysčių balanso reguliavimui, palaiko raumenų ir nervų sistemos funkcijas. Tai vienas iš reikalingiausių mineralų žmogaus organizme. Ypač reikalingas turintiems širdies ir kraujagyslių ligų;
  • kalcis – kaulams ir dantims, kraujo krešėjimui, raumenų, širdies ritmo, nervų funkcijoms;
  • magnis – medžiagų apykaitai, skysčių balansui. Magnis padeda geriau įsisavinti kitus mineralus;
  • geležis – kraujo kūnelių gamybai, palaiko energijos lygį, gerai nuo mažakraujystės;
  • ir kt.

Taip pat labai reikalingi B grupės vitaminai, vitaminas B, C, D ir kt.

Be abejonės, kiekvienas organizmas yra individualus, todėl rinktis reikėtų pagal tai, kas reikalingiausia Jums. Maisto papildai niekuomet neatstos vaistų, todėl turint rimtų sveikatos problemų, visuomet naudinga kreiptis į gydytoją.

Nepraleiskite progos įsigyti maisto papildų dar pigiau nei įprastai. Pas specializuotus tiekėjus internetu rasite platų maisto papildų pasirinkimą ir puikias kainas.

Daugiau apie kokybiškus maisto papildus bei jų pasirinkimą sužinosite: https://avel.lt/